Begur TV

Les obres del projecte d’equipaments de la Font de Baix de Begur començaran aquest octubre

06 mai 2022

Si tot va sobre el calendari previst, les obres del projecte d’equipaments de la Font de Baix de Begur començaran aquest mateix octubre. Durant el plenari d’aquest mes d’abril es va aprovar el projecte bàsic. Si en aquests trenta dies d’exposició pública no hi ha al·legacions aquest estiu ja podria sortir a licitació. Per tant, a la tardor s’iniciaria la primera fase de l’actuació, que seria la construcció de l’aparcament públic de rotació i per a residents de Begur de 125 places, d’aquestes una seixantena seran per vendre a particulars. Una part de l’aparcament serà soterrat i l’altre a l’aire lliure.

Es tracta d’una de les actuacions més estratègiques i més grans en matèria d’urbanisme i de serveis del municipi. En aquesta zona no només es farà un nou aparcament. Es preveu l’habilitació d’un consultori mèdic local, l’àrea d’atenció al públic de la regidoria de Serveis Socials, les dependències de la Policia Local, un dipòsit municipal de vehicles, les dependències de Protecció Civil i espais públics exteriors.

El pressupost d’execució és de 6,8 milions d’euros. De moment, es destinaran 732.743,76 euros a licitar la primera fase d’obres, import extret del romanent de tresoreria. La previsió és que les obres acabin el 2024.

Comparteix: