Begur TV

Lliuren una setantena de distintius de qualitat turística en destinació (SICTED)

04 abr 2022

El Consell Comarcal del Baix Empordà ja ha lliurat els distintius de qualitat turística d’enguany i ho ha fet a 69 empreses i entitats adherides al Pla de Qualitat Turística en Destinació (SICTED). El SICTED s’implanta actualment a 190 destinacions de l’Estat espanyol amb més de 13.000 empreses adherides i/o distingides. L’acte ha tingut lloc al Parador d’Aiguablava de Begur. 

Una setantena d’empreses, serveis i institucions baix-empordaneses ja tenen, des d’aquest dijous, el distintiu de qualitat turística en destinació (SICTED) que renova cada any el Consell Comarcal del Baix Empordà.

L’objectiu d’aquestes distincions és oferir el millor servei amb les millors garanties, tot perseguint la millora contínua i promovent un nivell bàsic de qualitat per a tots els serveis i recursos vinculats al turisme del Baix Empordà.

Les empreses, serveis i institucions distingides pel Pla de Qualitat Turística en Destinació SICTED són anualment avaluades i renoven el seu compromís de qualitat per mitjà del compliment d’un conjunt de bones pràctiques que afecten, entre d’altres, a la gestió de les persones, l’atenció i tracte amb el client, la comunicació dels serveis, la venda de productes, la relació de proveïdors, el manteniment de les instal·lacions o la gestió mediambiental sostenible.

Actualment estan distingides una gran varietat d’institucions al Baix Empordà, entre elles cossos de seguretat com la Policia Local de Castell-Platja d’Aro, prop d’una quinzena d’oficines de Turisme, allotjaments rurals i apartaments turístics, càmpings, empreses de turisme actiu, guies, restaurants, museus i centres d’interès, hotels i platges.

Aquest any es sumen cinc noves incorporacions a la llista d’establiments distingits: l’Agència de Viatges Turismon, El Càmping Interpals, els allotjaments hotelers Hostalillo de Tamariu i Casa Santa Elena de Santa Cristina d’Aro i l’empresa de turisme actiu Costa Brava Parc Aventura de Platja d’Aro.

Comparteix: