Begur TV

http://www.tvcostabrava.com/enric-niell/societat/vida-social/mes-de-500-visitants-al-pessebre-vivent-teatralizat-de-begur?fbclid=IwAR1EO0rVzFWcz23X7GwtH-Liprh6HCN4QKlafJ05MmDY5PmLT206ZWxsk30

Més de 500 visitants al pessebre vivent teatralizat de Begur

03 gen 2019

El pessebre vivent teatralitzat de Begur creix considerablment en la seva segona edició i ho fa en quadres, participants i també en públic. Més de 500 personesvan passar per la recreació begurenca entre els dissabtes 22 i 29 de desembre.

El pessebre de Begur, a càrrec del grup de teatre Mutis comptava enguany amb dues escenes noves: la de les Fúries de l’Infern i la d’Herodes, que se sumaven a les sis de l’any passat, totes elles inspirades en quadres dels Pastorets. Per això també guanyava en figurants i actors. D’entre la vuitantena de participants, amb gran implicació dels begurencs, destacava el paper estelar de l’alcalde del municipi, Joan Loureiro, fent de dolent de la història: el rei Herodes.

El recorregut començava a la plaça de la Vila amb un nou primer tram de mercat i representació d’oficis tradicionals i acabava a l’ermita de Sant Ramon, on hi havia l’escena del naixement. Allà els visitants podien acabar l’experiència amb un got de brou calent.

Comparteix: