Begur TV

Moventis Sarfa incorpora a la seva flota un nou vehicle de categoria eco

25 jul 2022

L’empresa de transport públic Moventis SARFA, amb seu a Begur i amb cent anys de trajectòria, fa un pas més cap a la sostenibilitat i el respecte amb el medi ambient. La setmana passada van incorporar a la seva flota de vehicles el primer de categoria eco. Aquesta genera un nivell de contaminació molt baix en comparació amb la resta d’autobusos amb els quals compta actualment l’empresa.

Aquest és el primer vehicle sostenible que forma part de la plantilla de Moventis Sarfa. Va arribar el passat dijous a Begur, on té la seu l’empresa, i la seva destinació és el parc natural del Cap de Creus.

Amb la seva posada en marxa el parc natural oferirà ara el servei públic de bus llançadora. Ho farà durant la present temporada d’estiu en horari des de les 8 del matí fins a les 12 de la nit. D’aquesta manera, s’evitarà l’afectació a un espai sensible i fràgil, que té un elevat interès paisatgístic, geològic i ecològic, i alhora es garantirà una visita més agradable i satisfactòria a aquest paratge en el qual s’ha regulat l’accés motoritzat. Els bitllets es podran adquirir directament a bord del bus a la parada de l’estació de Cadaqués, que serà el cap de línia.

D’aquesta manera, Sarfa ja fa temps que treballa per, en un futur el màxim de proper possible, poder convertir-se una de les empreses capdavanteres pel que fa a la descarbonització de la flota de vehicles.

Pel que fa a l’increment del preu del combustible, és una problemàtica que està afectant i molt a les empreses del sector del transport.

Moventis Sarfa ja porta a la motxilla un centenar d’anys d’història i avui dia transporta prop de 2 milions i mig de persones l’any.

Comparteix: