Begur TV

Participació de qualitat al VI Clàssic Sprint Baix Empordà

20 feb 2022

L’aparcament de la Vinya de l’Artiga va ser l’escenari de sortida de la VI edició del Clàssic Sprint Baix Empordà. Aquesta és una de les cites més esperades pels amants dels cotxes de ral·li més clàssics amb un recorregut molt tècnic, on la navegació serà un dels punts clau de cara la victòria. La prova es fa a carretera oberta, cosa que obliga els pilots a respectar en tot moment la normativa de circulació i conviure amb la resta de vehicles. Una altra dificultat de la prova és el fet que els participants no sabien la ruta fins tres hores abans de la sortida i que ha patit modificacions respecte a els últims anys, fet que l’ha fet més imprevisible.

Si ja de per si la prova és una de les més conegudes en l’àmbit gironí, la participació d’enguany hi ha afegit encara més interès. Entre els participants hi havia l’expilot de motociclisme, Judit Florensa, i participants del Ral·li Dakar com Josep Maria Servià i Fina Román, a més de Lluís Pedrales i Gianni Melloni, que van participar en la categoria del Dakar Clàssic.

A banda de la qualitat dels diferents pilots, un altre factor que crida molt l’interès és la proximitat amb els vehicles. L’oportunitat de veure’ls aparcats de ben a prop i gaudir de la sortida fa que molts veïns amants del motor s’apropin a la zona, creant més ambient durant tota la jornada. Una proximitat que ha fet que el campionat creixi amb cada edició

Aquesta sisena edició també és motiu d’orgull per l’Ajuntament de Begur. Les diferents proves de ral·li al municipi tenen una gran acollida i permeten gaudir als begurencs d’aquest tipus de proves i cotxes

Aquesta era la primera de les quatre proves de l’Off Road Classic que visita altres comarques gironines com La Selva, el Pla de l’Estany i l’Alt Empordà.

Comparteix: