Begur TV

Presenten el fons fotogràfic de Lluís Pericot i Salvador Raurich al A Begur Cultura

13 jun 2023

Els paisatges de la comarca del Baix Empordà s’han transformat amb el pas dels anys, i així ho demostra el fons fotogràfic de Salvador Raurich i Lluís Pericot. Ambdós fotògrafs empordanesos van acumular aquest material fotogràfic als habitatges familiars, els quals ara han donat el material a l’Arxiu Comarcal del Baix Empordà.

D’entre el material fotogràfic de la donació, s’hi troba molt de material de paisatges de la vila de Begur i de Torroella de Montgrí – l’Estartit. És per aquesta raó que, ambdós municipis han rebut còpia digital i catàleg del fons.

Com ja destacava la directora de l’Arxiu del Consell Comarcal del Baix Empordà, la rellevància d’aquest fons fotogràfic és important pel consell i per total a comarca, ja que inclou material de poblacions d’arreu de la seva demarcació.

Finalment, el president del Consell Comarcal recorda que l’exposició estarà disponible a la Sala d’Exposicions de Begur durant tot aquest mes i que el material també es podrà consultar als arxius d’ambdues poblacions i al del Consell Comarcal. Un fons fotogràfic que fa palesa a la transformació que ha viscut el nostre territori i a l’estil de vida de la societat de fa uns anys a les terres empordaneses.

Comparteix: