Begur TV

Presenten una nova segona equipació inspirada en la bandera de Begur

27 abr 2022

El CF Begur ha presentat públicament la que serà la seva nova segona equipació. Es tracta d’una samarreta especial inspirada en els colors de la bandera de Begur i en l’iconografia del municipi. En l’acte de presentació també s’ha fet entrega de dos xecs solidaris. 

Una imatge del castell i els colors blanc, blau, vermell i groc. Així és la nova segona equipació del CF Begur, una nova samarreta inspirada en els colors de la bandera del municipi que ha estat presentada al públic aquest cap de setmana.

Durant la celebració de l’esdeveniment també es va fer l’entrega de dos xecs solidaris de 850 euros cada un en benefici de la Fundació Oncolliga Girona i la Fundación PKU.

Els diners recaptats provenen dels beneficis que el club va assolir arrel de la gran panera que van sortejar durant les festes de Nadal.

L’esdeveniment d’entrega dels xecs solidaris i de la presentació de la nova vestimenta es va celebrar abans de l’inici del partit entre el CF Begur i l’UE Coma-Cros, que va finalitzar amb victòria local per 4 gols a 1.

Comparteix: