Begur TV

Selva (JxC) investida primera alcaldessa de la història de Begur

17 jun 2019

Begur té la primera alcaldessa de la seva  història. Maite Selva de Sempre per Begur i Esclanyà ha estat escollida batllessa del municipi gràcies a l’aliança amb Tots per Begur i Esclanyà i el + Begur EsclanyàUPMCat, deixant així fora de l’alcaldia al fins ara alcalde republicà Joan Loureiro tot i ser la segona llista més votada.

Un centenar de persones han assistit al ple d’investidura que ha començat amb el jurament del càrrec i la presa de possessió dels nous regidors i regidores del consistori, que en el cas de Junts per Esquerra Republicana, Sempre per Begur i Esclanyà – Junts per Catalunya i + Begur i Esclanyàha estat “per imperatiu legal”.

Per part del Partit dels SocialistesFrancesc Pilsà, que passa a la oposició, ha volgut fer un reconeixement a la feina que ha desenvolupat el fins ara govern durant 4 anys i ha convidat el nou executiu a pensar en la gent del poble.

Des de MES Begur i Esclanyà, Jordi Carreras ha celebrat tenir una alcaldessa i ha promès dedicació sense condicions al municipi.

Eugeni Pibernat, de Tots per Begur i Esclanyà, ha posat sobre la taula la necessitat de formar un tripartit cohesionat en benefici del poble.

Des de Sempre per Begur i Esclanyà han destacat el canvi en positiu que generarà l’entrada del nou govern

L’ex alcalde Joan Loureiro, guanyador de les eleccions, ha lamentat el pacte de govern que s’ha constituït i ha desitjat sort al nou tripartit.

L’alcaldessa Maite Selva ha ofert mà estesa a tot el plenari i ha fixat la cerca de concensos com a eix central de la seva acció de govern.

En els propers dies es farà públic el cartipàs municipal. Tot i això, ja s’ha avançat que Eugeni Pibernat serà el primer tinent d’alcalde, Jordi Carreras, el segon, i Pere Feliu, el tercer tinent d’alcalde

Comparteix: