Begur TV

Tot a punt pel Begur Indià

12 ago 2021

El Begur indià substitueix la tradicional Fira d’Indians degut a les mesures sanitàries per la pandèmia. El cap de setmana del 3 al 5 de setembre, el municipi es tornarà a emplenar d’actes de diverses temàtiques per seguir commemorant el passat indià a la localitat. El cartell per aquest any presenta una cinquantena d’activitats culturals i musicals perquè tots els veïns i turistes puguin gaudir d’aquesta alternativa a la Fira d’Indians.

Les ofertes culturals i musicals seran la gran aposta de l’organització. Exposicions, conferències, havaneres i sons cubans formen part de la programació d’enguany. Per acompanyar-les, també s’han preparat propostes pels més petits com jocs tradicionals i tallers, aptes per passar una bona estona en família, a banda de diversos espectacles per explicar la presència dels indians a Begur.  També hi haurà l’opció de participar en visites guiades per repassar el patrimoni indià i conèixer, amb més profunditat, el seu pas per la vila.

Els actes de la fira tindran lloc a diversos indrets del centre de Begur, espais com la Plaça Lluis Esteva i Cruañas i la Sala d’Exposicions. Per gestionar l’aforament als tallers i espectacles, serà necessària una entrada per poder-hi accedir i poder controlar el nombre de participants. Una altra mesura és la de fer tots els espectacles en espais tancats per evitar aglomeracions a l’exterior. Així mateix, aquest any tampoc hi haurà botigues al carrer, reduint el risc de grans concentracions.

El Begur Indià espera donar una alternativa d’oci que permeti al poble recuperar la normalitat i les seves activitats més tradicionals.

Comparteix: