Begur TV

Vuitena edició del Rally Platja d’Aro Històric

24 oct 2021

Vuitena edició del rally de Platja d’Aro amb una setantena d’equips participants. Amb la sortida a l’Avinguda s’Agaró del municipi, els diferents vehicles han començat les dues seccions de la competició. Aquestes comptaven amb diferents trams que els pilots havien de completar en un temps limitat on havien d’estar atents a la navegació i a la dificultat de que la competició fos amb carretera oberta, és a dir, seguint les normes de circulació. La prova va recórrer les carreteres més importants de la comarca

Al llarg de la seva història, el rally de Platja d’Aro ha comptat amb  grans pilots. L’any 1987 el campió va ser Salvador Servià i l’any  1988 en va sortir vencedor el triple guanyador del Dakar Carlos Sainz. Aquesta vuitena edició pretenia ser un homenatge de les proves d’ara fa més de 20 anys.

Tan els organitzadors com els corredors valoraven molt positivament la primera part del rally. Els pilots es mostraven satisfets amb el recorregut però temien que el trànsit els pogués dificultar la cursa.

Quan finalitzaven la primera secció, els pilots havien de passar el grup de control on els organitzadors revisaven el llibre de ruta. Després d’això, els participants han tingut temps per menjar i descansar per la segona part.

El públic tampoc ha faltat a la jornada i han estat presents a la sortida i al llarg de la tarda, on podien observar i fotografiar els diversos cotxes.

Aquest rally és la quarta de les cinc proves del rally de Girona per regularitat.

Comparteix: