Begur TV

Xavier Tobajas guanya el 36è Premi Vila de Begur de Narrativa Curta

19 abr 2021

A les portes de Sant Jordi, Begur ha celebrat aquest dissabte el lliurament dels premis literaris del 2021. La gala va transcórrer al Casino Cultural i, en concret, va donar a conèixer els guanyadors del Premi Vila de Begur de Narrativa Curta i del Premi Infantil de Contes. Així doncs, el municipi ha tirat endavant, un any més, diverses iniciatives per transportar la màgia de la literatura a totes les franges d’edat.

L’obra es titula “Arreplegant”
El Premi de Begur de Narrativa Curta va erigir l’obra “Arreplegant” de Francesc Xavier Tobajas com la guanyadora. El relat transcórrer al llarg de 15 pàgines i presenta la història d’una dona solitària, que cansada de buscar els seus orígens, decideix inventar-se la seva família.

Premi de Narrativa Curta Teresa Juvé-Begur
Enguany, el Premi Vila de Begur celebra la seva 36a trobada, sota un nom que es modificarà la següent edició. Així, el consistori ha optat per rebatejar-lo com a Premi de Narrativa Curta Teresa Juvé-Begur. L’objectiu és retre homenatge a l’escriptora i pedagoga centenària, afincada a Esclanyà.

Hi han participat 82 relats
Tot i la pandèmia, l’escriptura no ha defallit entre els esperits creatius. De fet, el concurs ha rebut un total de 82 relats, d’arreu dels Països Catalans.

L’obra guanyadora, juntament amb els escrits dels finalistes, es podran consultar pròximament al portal web de l’Ajuntament de Begur i Esclanyà.

Comparteix: