12 empreses de Begur i Esclanyà ja formen part de la plataforma de comerç local en línia de la Diputació. Us hi apunteu?

23 mar 2021

Tots aquells establiments del municipi interessats en adherir-se al projecte cal que enviïn un correu electrònic a l’adreça promocioeconomica@begur.cat.

La Diputació de Girona ha impulsat recentment una nova plataforma de comerç local en línia per a tots els municipis de la demarcació -entre ells, Begur- a fi de facilitar la compravenda durant la pandèmia de la Covid-19. La iniciativa compta amb el suport de l’Ajuntament de Begur i, per això, al llarg de les darreres setmanes s’ha iniciat des de la Regidoria de Promoció Econòmica una campanya per a donar a conèixer aquest projecte entre tots els establiments de la vila.

En aquest sentit, en aquests moments ja són una dotzena els establiments de Begur i Esclanyà que s’han adherit a aquest marketplace que té com a objectiu incentivar el consum de proximitat i ajudar el petit comerç promovent la compravenda online.

Eugeni Pibernat, regidor de Promoció Econòmica, fa una crida als comerços a sumar-se a la iniciativa i explica que “aquest marketplace és una bona oportunitat per als comerciants de Begur i Esclanyà, per fer difusió dels seus productes, augmentar la presència i visibilitat digital a més canals de venda, arribar als consumidors i incrementar les possibilitats de negoci”.

A través d’aquesta plataforma, doncs, es promourà la presència digital dels establiments que s’hi adhereixin perquè puguin arribar als consumidors i incrementar la seva visibilitat i les possibilitats de negoci. Els clients, per la seva part, podran fer les compres als comerços del municipi des de casa, amb més facilitats tant pel que fa a l’horari de recollida del producte com d’entrega a domicili; amb tot, la plataforma no ofereix directament el servei de pagament, però cada comerç sí que pot especificar com a servei propi el pagament telemàtic.