150 persones participen a la Festa de la Vellesa de Begur

28 mai 2024

Va comptar amb una missa a l’església de Sant Pere, l’actuació de la Coral Nota Sa Veu i un dinar de germanor al Parador d’Aiguablava.

Diumenge passat, 26 de maig, la Regidoria de Gent Gran de Begur va organitzar la 61a edició de la Festa de la Vellesa, un esdeveniment anual que ret homenatge als veïns i veïnes de més edat del municipi. La jornada va començar amb un ofici solemne a l’església de Sant Pere, seguit de l’actuació de la Coral Nota Sa Veu de Begur. Posteriorment, es va celebrar un homenatge als veïns i veïnes de més edat, seguit d’un dinar de germanor al Parador d’Aiguablava.

La proposta va comptar amb l’assistència de 150 persones, entre homenatjats i acompanyants, que van gaudir d’un dia ple de reconeixements i bona companyia. La regidora de Gent Gran, Estela Rodríguez, i l’alcaldessa Maite Selva, també van participar en l’acte. Respecte a l’homenatge, la regidora de Gent Gran, Estela Rodríguez, destaca: “És un honor reconèixer els nostres veïns i veïnes més grans. Sens dubte, són un pilar fonamental de la nostra comunitat. Aquesta festa és una oportunitat per agrair la saviesa i l’experiència que els nostres majors aporten a Begur. Ens omple de satisfacció veure’ls gaudir d’aquest dia tan especial”.

El consistori fa una valoració molt positiva de la jornada i ja es prepara per a la pròxima celebració de la Festa de la Vellesa dEsclanyà, que tindrà lloc el pròxim 2 de juny. Aquesta celebració inclourà un ofici solemne a l’església de Sant Esteve amb la cantada de Neus Mar, seguit d’un altre dinar de germanor al Parador d’Aiguablava.

Festa de la Vellesa Begur
Categories: Gent Gran