19 de desembre: caminada solidària en favor de La Marató de TV3

16 des 2021

L’activitat està organitzada pel Club Excursionista Els Perduts de Begur.

Aquest 2021 el Club Excursionista Els Perduts de Begur recupera una de les activitats nadalenques i solidàries que l’any passat havien quedat suspeses a causa de la pandèmia de Covid-19. Es tracta de la caminada solidària en favor de La Marató de TV3, que enguany està dedicada a la salut mental.

La trobada, que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament i que forma part del programa de Nadal i del projecte “Passaport Edunauta”, tindrà lloc el diumenge 19 de desembre i es durà a terme pels voltants del municipi. L’activitat té un donatiu solidari de 10€ per persona i els tiquets es poden adquirir de forma anticipada a l’Oficina de Turisme de Begur o el mateix dia de la cita.

L’hora de sortida serà a les 08.30 h des de la plaça de la Vila -punt d’arribada i sortida de la caminada- i l’itinerari serà sorpresa, d’unes dues hores i mitja de durada i de dificultat baixa. A més, els participants també podran gaudir d’un esmorzar de germanor de botifarra, beguda i cafè al Mas d’En Pinc.

Per a més informació podeu consultar el web www.perdutsbegur.cat, enviar un correu electrònic a perdutsbegur@gmail.com o trucar als telèfons 610 767 830 o 690 383 009.


Categories: Esports