280 persones pugen al Castell de Begur a hissar la senyera per la Diada

11 set 2018

Un total de 280 persones han participat aquesta passada nit a Begur a la hissada de la senyera al Castell, que es troba a la part més alta del poble, dins dels actes de celebració de la Diada Onze de Setembre que organitza l’Ajuntament. La comitiva, com és tradició, ha sortit de la plaça de la Vila i, per tercer any consecutiu, la marxa s’ha fet amb torxes, que enguany rondaven el centenar.  Al capdavant hi havia una persona que portava l’estelada, seguit per l’alcalde, Joan Loureiro. També hi havia altres membres del consistori begurenc, tant de l’equip de govern com de l’oposició.

El seguici ha passat pels carrers Pi i Ralló, Sant Ramon, Doctor Pericot i pujada al Castell.
Un cop a dalt, i amb l’arribada del nou dia, Diada de Catalunya, s’ha guardat un minut de silenci per la gent empresonada i a l’exili. Seguidament l’alcalde ha llegit el Manifest i, a continuació, s’ha hissat la senyera mentre els presents cantaven l’himne de Catalunya, Els Segadors. L’acte s’ha acabat amb un piscolabis de coca i moscatell.

La celebració de la Diada continua aquesta tarda, a les 7, amb una audició de sardanes, a càrrec de la cobla Baix Empordà de Palamós, a la plaça de la Vila.


Categories: AjuntamentPolitica