71 participants s’apleguen al Campionat de Catalunya de Pumptrack a Begur

19 oct 2023

La competició posa en valor l’espai de lleure municipal dedicat a la joventut i a la infància.

El circuit begurenc de ‘pumptrack’ ha acollit aquest cap de setmana el Campionat de Catalunya 2023 d’aquesta modalitat ciclista. La trobada esportiva ha comptat amb 71 participants pertanyents al Campionat Català Escolar i al Campionat de Catalunya de Pumptrack. D’aquesta manera, Begur agafa el relleu a Castellolí, que va organitzar la prova la temporada passada, i dinamitza aquest espai de lleure municipal dedicat a la joventut i a la infància.

Durant tota la jornada, Begur va vibrar amb els i les ciclistes. Especialment amb Mia Ayats, vigent campiona del món de BMX Race amb només 10 anys.  El campionat va amenitzar-se amb una batucada amb l’associació Bakanards i el servei de barra de l’AFA de l’Escola Doctor Arruga. 

Manel Vallès, regidor de Joventut de Begur, va destacar: “Ens hem esforçat molt perquè el Campionat de Catalunya de Pumptrack se celebri a Begur, donant continuïtat als esdeveniments que s’organitzen en aquest circuit estrenat el juny de 2022”. De fet, aquest espai va acollir l’any passat una prova puntuable de la Lliga Catalana de Pumptrack. 

Resultats de la competició

En el terreny esportiu, la competició va coronar a Iván Labrador (Fornells de la Selva Club BTT) i Berta Martínez (BMX Terrassa Club) com a guanyadors en categoria absoluta d’aquesta especialitat ciclista. Hi van participar 71 corredors d’arreu del territori català, Balears i França, i va anar a càrrec del club A Tot i Amb Tot, amb la figura destacada de Jordi Casanovas com a gran organitzador de proves esportives de ‘pumptrack’ en l’àmbit català.

Aquests han estat els guanyadors per categories:

-Elit-Màster 40: Iván Labrador (Fornells de la Selva Club BTT)

-Fèmines: Berta Martínez (BMX Terrassa Club)

-Sub 23: Ian Morillo (BMX Terrassa Club)

-Júnior: Rubén Cañizares (BMX Catalonia Team)

-Màster 30: Dani Rubio (Girona Club Esportiu Bike)

-Màster 50: Joan Miquel Comadrán (BMX Vallès Club)

-Cadet: Roger Farré (BMX Terrassa Club)

-Infantil: David Montoto (BMX Terrassa Club)

-Aleví: Albert Sala (Colla La Pedalada Juneda)

-Principiant: Mia Ayats (BMX Catalonia Team)

-Benjamí: Nil Marín (La Poma Club Esportiu)

-Prebenjamí: Yan Ayats (XL BMX)

Les fotografies de l’esdeveniment, d’Antonio Gris Pérez, ja poden recuperar-se en aquest enllaç: Pumptrack Begur 15-10-2023 | Flickr. Poden utilitzar-se sempre que es mencioni al fotògraf.


Categories: EsportsJoventut