972 609 222, el nou telèfon per a concertar cita prèvia amb el consultori mèdic de Begur

22 des 2022

Totes aquelles persones que necessitin programar visites ho hauran de fer concertant cita a través d’aquest nou telèfon.

L’Ajuntament informa que des d’aquest mes de desembre entra en vigor un nou i important canvi en el sistema de cita prèvia al consultori mèdic de Begur i que implica a tots els veïns i veïnes que hagin de fer ús dels serveis d’aquest equipament.

I és que a partir d’ara totes aquelles persones que hagin de programar visites hauran de concertar cita prèvia a través d’una única via: trucant al telèfon 972 609 222. Així doncs, ja no es podrà sol·licitar cita prèvia ni presencialment al consultori ni trucant directament al telèfon d’aquest equipament, tal com es feia fins ara. Per a fer aquesta gestió, des d’aquest moment, només es podrà fer trucant al telèfon 972 609 222.

Per tot plegat, l’Ajuntament agraeix la col·laboració dels veïns i veïnes i recorda a la població que els horaris del consultori mèdic de Begur són els següents:

. Medicina de família i infermeria general: dilluns, dimecres i divendres, de 08 a 13 h; i els dimarts i dijous, de 15.30 a 20 h.

. Anàlisis clíniques: dilluns, dimecres i divendres, de 08 a 09 h.

. Pediatria: dimecres, d’11 a 13 h.

 

 

 


Categories: Sanitat