A Begur ens agrada el Nadal!

26 des 2022

L’Ajuntament i el teixit associatiu local organitzen durant els mesos de desembre i gener un ampli i complet programa d’activitats lúdiques, culturals i festives per poder celebrar les festes nadalenques. Descarrega’t el programa d’activitats de Nadal. Les entrades per a l’Escape Room i el Pessebre vivent teatralitzat es poden adquirir aquí.

Begur i Esclanyà ja es preparen un any més per celebrar el Nadal. Aquest any 2022 les festes nadalenques ja es podran celebrar a casa nostra en plena normalitat i per a l’ocasió l’Ajuntament i les entitats locals han dissenyat un complet i variat programa d’activitats de lleure, culturals i festives per a tots els públics amb l’objectiu que els veïns i veïns gaudeixin de les festes nadalenques.

Així, durant els mesos de desembre i gener el consistori oferirà múltiples actes que combinen algunes novetats amb activitats més tradicionals. Eugeni Pibernat, regidor de Promoció Econòmica, fa una crida a la participació i explica que “enguany, més que mai, volem engrescar des de l’Ajuntament a tots els veïns i veïnes perquè participin activament de les activitats de Nadal. Aquest 2022, per fi, les festes nadalenques podran celebrar-se en plena normalitat, sense restriccions i amb més propostes que mai. I aquest ja és motiu més que suficient per omplir places i carrers i compartit aquesta festivitat al poble”.

El Nadal a Begur recupera algunes de les activitats més icòniques

Enguany Begur acollirà prop d’una setantena de propostes nadalenques durant els mesos de desembre i gener. La principal novetat és que la Fira de Playmobil serà gratuïta i estarà organitzada per primer cop per la Regidoria de Promoció Econòmica i Turisme de l’Ajuntament.

A més, tampoc faltaran a la cita iniciatives de marcat to cultural i tradicional i de gran èxit d’assistència any rere any com el Pessebre vivent teatralitzat, sessions de cinema, tallers, activitats infantils, la cerca del Tió, espectacles, escape room, exposicions, la quina, concursos, concerts, nadales o l’arribada de Ses Majestats Els Reis Mags d’Orient.

A més, el programa de Nadal d’aquest 2022 també referma un any més la seva vessant més solidària amb l’impuls de diferents propostes per a recaptar fons per a La Marató de TV3.

Totes les propostes es poden consultar en aquest enllaç;i les entrades per a l’Escape Room i el Pessebre vivent teatralitzat es poden adquirir aquí.

Esclanyà també s’apunta a la celebració de les festes nadalenques

De la seva banda, els veïns i veïnes d’Esclanyà també podran participar activament del Nadal amb més d’una quinzena d’activitats des del 3 de desembre fins al 5 de gener de la mà de l’Ajuntament i de la Comissió de Festes. Entre elles, destaquen tallers infantils, nadales, propostes de La Marató de TV3, el Tió, quines i l’arribada de Melcior, Gaspar i Baltasar.

Totes les propostes es poden consultar en aquest enllaç.