A l’hivern, prevenció dels riscos que poden produir emergències greus

16 gen 2022

Protecció Civil amplia la seva campanya de cada any amb consells per gaudir d’un Nadal segur amb mesures de prevenció per la Covid-19.

L’hivern és a punt d’arribar i, per aquest motiu, Protecció Civil de la Generalitat ha posat en marxa la campanya de preparació i sensibilització davant els riscos que poden produir emergències greus durant aquesta època, com són les nevades, les onades de fred, les allaus i les ventades, com el cas de la Tramuntana.

Però també es demana tenir cura amb les intoxicacions per mala combustió, ja que cada any es produeixen incidents que sovint deixen víctimes mortals. Enguany, a més, s’ha ampliat la campanya amb consells per gaudir d’un Nadal segur incorporant les mesures de prevenció per la Covid-19.

L’Ajuntament de Begur demana a tots els veïns i veïnes que consultin la informació oficial per tal que puguin prevenir possibles incidents:

. Consells davant les nevades i glaçades

. Consells davant les onades de fred

. Consells davant les intoxicacions

. Consells davant les allaus

. Consells davant les ventades

. Consells per Nadal i la Covid-19

Finalment, des de l’Ajuntament es recorda que Begur i Esclanyà compten amb una Associació de Voluntaris de Protecció Civil (AVPC) que en cas de qualsevol incidència donarà suport a tota la població de Begur i Esclanyà.


Categories: Protecció Civil