A partir d’avui 28 d’octubre es poden sol·licitar les subvencions per a empreses de restauració i centres d’estètica i bellesa

28 oct 2020

Els beneficiaris de la subvenció són pimes i autònoms dels sectors de la restauració i centres d’estètica i bellesa obligats al tancament. Les sol·licituds s’han de presentar per mitjans telemàtics a través del Canal Empresa.

A partir d’avui 28 d’octubre a les 09 h, i durant 15 dies hàbils o fins a l’exhauriment de la partida de 40 milions d’euros, es podran presentar les sol·licituds per optar a les subvencions per a empreses de restauració i centres d’estètica i bellesa.

Els beneficiaris de la subvenció són pimes i autònoms dels sectors de la restauració i centres d’estètica i bellesa obligats al tancament en base a la resolució 2546/2020, de 15 d’octubre, que han de tenir un local, però no cal que sigui a peu de carrer. Les empreses que facin menjar per emportar també són beneficiàries d’aquesta subvenció.

L’import de la subvenció és del 100% de la despesa, subvencionable fins a 1.500€ per sol·licitud, i hi entren totes les factures emeses per tercers (lloguers, compra de material, subministres) i en queden fora els salaris, els rèntings o despeses internes (com taxes i impostos). Per a la sol·licitud de les subvencions és imprescindible presentar la següent documentació:

. 1 foto de l’exterior/façana de l’establiment

. 1 foto de l’interior de l’establiment

. Declaració responsable

Les bases de la convocatòria es poden consultar en aquest enllaç i les sol·licituds s’han de formalitzar telemàticament a través del Canal Empresa. Per a més informació podeu consultar les FAQS o contactar amb l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Begur enviant un correu electrònic a l’adreça promocioeconomica@begur.cat.

 

 


Categories: Promocio Economica