Acte en record a Josep Maria Terricabras, el 15 de juny

07 jun 2024

Amics i familiars de l’intel·lectual han organitzat una cerimònia oberta amb el suport de l’Ajuntament de Begur

Amics i familiars de Josep Maria Terricabras, amb el suport de l’Ajuntament de Begur, organitzen un acte en memòria de Josep Maria Terricabras, el pròxim 15 de juny, a la Sala de Plens. L’esdeveniment, obert a tota la ciutadania, comptarà amb la participació dels seus éssers estimats, i de l’alcaldessa de Begur, Maite Selva, que recordaran la figura personal i professional de Terricabras, així com la seva estreta vinculació amb Begur.

Josep Maria Terricabras, nascut a Calella el 1946, va ser un destacat intel·lectual i polític. Llicenciat en filosofia i lletres per la Universitat de Barcelona, va tenir una carrera acadèmica i política notòria. Va ser eurodiputat pel partit Esquerra Republicana de Catalunya entre el 2014 i el 2019, i va presidir lAliança Lliure Europea al Parlament Europeu. Reconegut per la seva defensa dels drets lingüístics i la promoció de la cultura, Terricabras va ser una figura clau en la política catalana i europea. Va morir l’abril passat als 77 anys.

L’Ajuntament de Begur lamenta profundament la seva pèrdua i convida tota la ciutadania a participar en aquest acte de record i homenatge.


Categories: Ajuntament