Adjudicat el contracte d’obres del projecte d’equipaments de la Font de Baix

27 jun 2024

L’empresa Rubau Tarrés Sau s’encarregarà de les obres, amb un pressupost de més de 6 milions d’euros i un termini d’execució de 21 mesos.

L’Ajuntament de Begur ha adjudicat, a través de la sessió plenària del mes de juny, el contracte per a l’execució del projecte arquitectònic del sector d’equipaments de la Font de Baix a l’empresa Rubau Tarrés Sau, amb un pressupost de 6.216.147,74 €. Està previst que les obres es duguin a terme en un termini de 21 mesos.

Maite Selva, alcaldessa de Begur, ha expressat la seva satisfacció amb l’adjudicació: “Aquest projecte és essencial per al desenvolupament del nostre municipi. Amb aquests nous equipaments, millorarem significativament els serveis que oferim als nostres ciutadans, especialment en àmbits com la salut, la seguretat i els serveis socials. Estem compromesos a fer realitat aquesta iniciativa el més aviat possible.”

Selva ha destacat la importància del projecte per a la comunitat: “Representa un salt qualitatiu per a Begur. Ens permetrà oferir espais moderns i funcionals que atendran les necessitats de la població. Estem treballant intensament per assegurar que les obres es completin dins del termini establert i amb els més alts estàndards de qualitat”.

El pla del sector dequipaments de la Font de Baix, impulsat per lAjuntament de Begur, és una de les actuacions estratègiques en matèria urbanística i de serveis. Preveu lhabilitació dels següents equipaments:

-Consultori mèdic local.

-Àrea datenció al públic de la Regidoria de Serveis Socials.

-Dependències de la Policia Local (entre elles, el parc mòbil i el dipòsit municipal).

-Dependències de Protecció Civil (entre elles, el parc mòbil).

-Aparcament públic de rotació i per a residents al municipi.

-Espais públics exteriors.


Categories: Ajuntament