Ajuts extraordinaris per al manteniment de l’activitat econòmica de persones autònomes o que formin part d’una microempresa enfront la Covid-19

24 feb 2021

Els ajuts es poden sol·licitar fins al 26 de febrer, a les 15 h, a través del formulari disponible al portal corporatiu de tramitació Canal Empresa.

El Govern de la Generalitat de Catalunya ha activat el nou pla trimestral d’ajuts directes dotat amb 618 milions d’euros per als col·lectius i sectors més afectats per la Covid-19.

Entre les línies d’ajuts que s’ofereixen a partir d’aquest mes de febrer hi ha els ajuts per a persones treballadores autònomes que formin part d’una microempresa de qualsevol sector d’activitat. Aquesta subvenció té per finalitat afavorir el manteniment de l’activitat econòmica de les persones treballadores autònomes (persona física) i de les persones treballadores autònomes que formin part de microempreses, davant els efectes directes o indirectes de les noves mesures adoptades per fer front a la Covid-19 i de les derivades de la declaració d’estat d’alarma.

Pel que fa al registre de persones treballadores autònomes que vulguin accedir als ajuts d’aquest trimestre estarà obert fins al dia 26 de febrer a les 15 h. L’ajut per al treball autònom serà una altra vegada de 2.000 euros i està previst destinar-hi 280 milions d’euros.

Per a la inscripció prèvia, les persones interessades que compleixin els requisits han d’omplir el formulari disponible al portal corporatiu de tramitació Canal Empresa. Per a més informació podeu consultar el següent enllaç o l’apartat de Preguntes Freqüents (FAQS).


Categories: Promocio Economica