Al novembre, s’iniciaran els treballs per a arranjar les franges de protecció contra els incendis forestals del municipi

01 oct 2020

Des del passat dimecres 16 de setembre, els particulars ja poden començar a realitzar tasques de neteja i arranjament de les seves parcel·les.

El Consell Comarcal del Baix Empordà ha licitat recentment les obres d’execució de les franges perimetrals de Begur, que estan previstes que comencin a principis del mes de novembre a Son Ric, Vessana, Cantallops, Residencial Begur, Son Moles, Catalonia, els voltants del nucli de Begur i La Borna.

Neteja de parcel·les privades

Pel que fa als particulars, es demana que netegin les seves parcel·les i els voltants de les seves cases, especialment aquelles persones afectades per la franja de protecció d’incendis de les urbanitzacions.

Davant de qualsevol dubte, s’ha habilitat el correu electrònic protecciocivil@baixemporda.cat. També, durant el mes de novembre, els divendres al matí, es respondran preguntes i es resoldran consultes presencialment al Mas d’en Pic. Els veïns i les veïnes poden apropar-se per saber com han de netejar les seves parcel·les i els voltants de les seves llars, així com per rebre més informació sobre les obres d’execució de les franges perimetrals que estan previstes al municipi.


Categories: Medi Ambient