Alba Morillas Fernández i Èlia Sinues, guanyadores del Concurs de Cartells de la Fira de la Castanyera de Begur 2021

31 oct 2021

L’Ajuntament felicita a ambdues premiades i a tots els alumnes de les escoles Olivar Vell i Doctor Arruga que han pres part en el certamen.

La Sala d’Exposicions de les Escoles Velles va acollir el dissabte 30 d’octubre a la tarda l’entrega de premis del Concurs de Cartells de la Fira de la Castanyera de Begur i de la Festa de la Castanyada d’Esclanyà 2021; un dels actes centrals i més esperats d’aquest tradicional esdeveniment que té lloc al nostre municipi de la mà de la Regidoria de Promoció Econòmica i Turisme de l’Ajuntament.

Enguany el concurs celebrava la seva cinquena edició; i ho ha fet, un cop més, amb la participació activa dels alumnes de les escoles Doctor Arruga i Olivar Vell, a qui el consistori agraeix la seva implicació i posa en valor el talent que han demostrar en totes les seves creacions.

Així, les alumnes premiades de l’edició d’enguany han estat Alba Morillas Fernández, de l’Escola Doctor Arruga; i Èlia Sinues, de l’Escola Olivar Vell. Mentrestant, els alumnes finalistes han estat May Font Jané i Oliver Herholdt Uréndez (Escola Doctor Arruga) i Meritxell Verpelis i Júlia Anglada (Escola Olivar Vell).

Les obres guanyadores i finalistes, així com totes les presentades al certamen, s’han exposat durant la celebració de la Fira de la Castanyera de Begur i de la Festa de la Castanyada d’Esclanyà a la Sala d’Exposicions de les Escoles Velles perquè en poguessin gaudir totes les famílies, veïns i veïnes i visitants.