Albert Giménez i Lisa Derksen Castillo exposen a Begur el seu projecte “Mares rotos”

05 jul 2022

La mostra es podrà visitar del 8 al 31 de juliol a la Sala d’Exposicions de les Escoles Velles Centre Cultural.

Del 8 al 31 de juliol la Sala d’Exposicions de les Escoles Velles Centre Cultural acollirà la mostra “Mares rotos” d’Albert Giménez (guanyador del Concurs d’Arts Plàstiques 2020) i Lisa Derksen Castillo. L’acte d’inauguració se celebrarà el divendres 8 de juliol a les 19 h.

Es tracta d’un projecte que barreja i fusiona l’art audiovisual i la pintura. Hi ha alguna cosa que quan mirem cap al mar sempre ens causa curiositat, la formació d’onades quan arriben fins a la platja, trenquen i acaben el cicle. És una mica com el viatge de la vida mateixa, l’onada representa el moviment constant de la vida perquè l’oceà no para de moure’s.

La inspiració d’aquest projecte ve de la terra d’aquests dos artistes, la Costa Brava, on habitualment passen hores i hores veient el mar, aquestes onades infinites que mai no acaben i et pots perdre entre les seves formes, cada onada és una expressió única i irrepetible de l’oceà i cadascuna té una forma diferent.

Així doncs, a través d’aquest projecte Albert Giménez i Lisa Derksen Castillo volen transportar l’obra a partir de textures, colors i formes indefinides i que cadascú pugui entrar i perdre’s entre elles, que cada persona vegi el seu propi mar i interactuï amb el que l’estreta línia on allò figuratiu i abstracte es barregin.

La mostra es podrà visitar els dimarts, dijous i divendres de 16 a 21 h; dimecres i dissabte de 09.30 a 14 h i de 16 a 21 h; i els diumenges, de 09.30 a 14 h. Per a més informació sobre les dates i horaris de les exposicions podeu consultar el següent enllaç.

 


Categories: CulturaExposicions