Anima’t i disfressa’t per Carnaval!

18 feb 2022

El Carnaval arriba a Begur els dies 25, 26 i 27 de febrer amb diferents d’activitats festives obertes a tota la població.

El Carnaval torna aquest mes de febrer a Begur! Del 25 al 27 de febrer -i de la mà de la Regidoria de Festes de l’Ajuntament, l’AMPA Ses Falugues i l’AMPA de l’Escola Doctor Arruga- els veïns i veïnes podran gaudir d’un variat programa festiu per a totes les edats.

L’activitat començarà el divendres 25 de febrer amb dues propostes: a les 10.30 h, cercavila de la Llar d’Infants Ses Falugues pel centre del poble; i a les 11 h, espectacle “L’aventura de somiar” del grup Atrapa Somnis a la plaça Esteva i Cruañas.

Ja l’endemà, dissabte 26 de febrer, hi haurà de 15.30 a 17 h un taller de màscares a la plaça Esteva i Cruañas; i a les 17 h, cercavila i actuació del grup Bufa-Tramuntana a la plaça Esteva i Cruañas (hi haurà servei de bar a càrrec de l’AMPA de l’Escola Doctor Arruga).

I diumenge 27 de febrer el Carnaval clourà a Begur amb una cercavila i l’espectacle “Carnestoltes el Rei dels Pocasoltes” al centre de la vila (de 10.30 a 12 h); i amb un vermut musical de Carnaval amb DJ Loins a la plaça Esteva i Cruañas a les 12 del migdia (hi haurà servei de bar a càrrec de l’AMPA de l’Escola Doctor Arruga).


Categories: Festes