Anna Grimal exposa a les Escoles Velles Centre Cultural amb motiu del 8M

28 feb 2023

L’artista presenta de l’1 de març al 2 d’abril la mostra “Ai, cony!”.

Les Escoles Velles Centre Cultural acull aquest mes de març una nova mostra en el marc de la  temporada d’exposicions d’aquest 2023.

Es tracta de l’exposició “Ai, cony!” de l’artista baixempordanesa Anna Grimal, que es podrà visitar de l’1 de març al 2 d’abril. La mostra, a més, s’emmarca en el programa d’activitats de la commemoració a Begur i Eslcanyà del 8M, el Dia Internacional de les Dones.

Anna Grimal es va enamorar de la il·lustració i quan va decidir fer d’aquest amor alguna cosa més concreta, va anar a Barcelona per estudiar a l’Escola Massana. Avui, radicada al Baix Empordà, desenvolupa una obra inspiradora que ha evolucionat amb ella com a punt d’experimentació i esforç. En aquesta exposició se submergeix en la investigació i el poder de decisió fent servir artesanies, experimentant, i sobretot buscant referents a la literatura. Aquesta és una exposició única i nova, on posa a la dona com a protagonista. A través del seu estil mostra conceptes com l’òrgan femení, la salut mental, l’autoestima, el suport entre nosaltres, la natura…

L’exposició es podrà visitar de dimarts a dissabte, de 09.30 a 13.30 h i de 16 a 19 h; i els diumenges, de 10 a 13.30 h. La programació d’exposicions es pot consultar a través del següent enllaç.


Categories: CulturaExposicions