Anul·lada la XXII campanya del Peix de Roca de Begur

27 mar 2020

L’Ajuntament, en coordinació amb els establiments participants, decideix suspendre enguany aquesta emblemàtica cita a conseqüència del període d’excepcionalitat pel coronavirus.

Davant la complexa situació provocada per la pandèmia de la Covid-19 i l’abast estructural que aquesta té i tindrà en durant els propers mesos, l’Ajuntament de Begur ha decidit anul·lar la celebració de la campanya gastronòmica del Peix de Roca, que inicialment havia de tenir lloc del 25 d’abril fins al 7 de juny del 2020.

El regidor de Promoció Econòmica i Turisme, Eugeni Pibernat, lamenta que el context d’incertesa davant la propagació del coronavirus “hagi provocat la suspensió de la XXII edició d’aquesta emblemàtica celebració”, una cita que compta amb molt bona acceptació al municipi i que aplega visitants vinguts d’arreu del territori. Després de prendre aquesta decisió en permanent contacte amb els establiments participants, Pibernat mostra també el seu “agraïment als restaurants per la seva comprensió davant dels fets extraordinaris que estem vivint; esperem comptar amb tots i totes de cara a l’edició de l’any vinent”.

Ajornada l’activitat cultural i de Sant Jordi prevista per al 25 d’abril

L’Ajuntament de Begur recorda que també va decidir ajornar fins a nova data l’acte de lliurament dels premis de narrativa curta, del concurs de contes de Sant Jordi i del cartell de la Fira d’Indians previstos inicialment per al dissabte 25 d’abril. La mesura preventiva adoptada pel consistori -que segueix les directrius marcades pels governs català i espanyol- té com a objectiu contribuir a la prevenció i a la no propagació del coronavirus i garantir la seguretat i el benestar de tota la població. Per a més informació, podeu consultar aquest enllaç.