Anul·lat el Campus de futbol en anglès a Begur

04 jun 2020

La Fundació Esportiva Begur i l’Ajuntament decideixen suspendre enguany aquesta cita esportiva, lúdica i educativa a conseqüència del període d’excepcionalitat pel coronavirus.

Atès el moment d’excepcionalitat per la crisi sanitària generada per la pandèmia de la Covid-19 i el context actual d’incertesa en relació amb el pla de desconfinament i els protocols de seguretat per a esdeveniments esportius, la Fundació Esportiva Begur i l’Ajuntament prenen la decisió d’anul·lar la celebració del Campus de futbol en anglès, un esdeveniment que ha comptat amb molt bona acceptació en totes les seves edicions.

L’entitat esportiva i el consistori lamenten haver de suspendre aquesta cita esportiva i educativa prevista per a l’estiu, però per davant de tot es pretén prioritzar la salut i el benestar de les persones participants. A més, tant la FE Begur com l’Ajuntament ja estan traslladant la suspensió del Campus de futbol en anglès a totes les persones implicades en l’organització de l’esdeveniment.

L’Ajuntament agraeix l’enorme compromís i col·laboració de les entitats locals, com en aquest cas la FE Begur, i anima els veïns, veïnes i visitants a prendre part dels actes que s’organitzen periòdicament al municipi, tot desitjant una tornada a la normalitat que permeti la celebració de tota mena de propostes.

La Covid-19 obliga a ajornar diferents actes

Davant la complexa situació provocada per la pandèmia de la Covid-19 i la incertesa per la seva evolució i propagació, i complint les directrius marcades pels governs català i espanyol, al municipi s’han ajornat o suspès al llarg de les darreres setmanes els següents esdeveniments:

. Revetlla de Sant Joan i la Festa Major de Sant Pere

. Acte de clausura del Mil·lenari del Castell de Begur

. Setmana Santa

. Dia Mundial de la Terra i Dia Mundial de l’Aigua

. Campanya del Peix de Roca de Begur

. Acte de lliurament dels premis de narrativa curta

. Veredicte del 12è concurs de cartells de la Fira d’Indians

. Festa de la Vellesa de Begur i d’Esclanyà

. Solretronada 2020

. Marxa Puja i Baixa (desembre)

. Marnaton (octubre)


Categories: EnsenyamentEsports