Aprèn a desenvolupar campanyes publicitàries a Instagram

10 abr 2020

Inscriu-te abans del 14 d’abril per aprendre a desenvolupar campanyes publicitàries a Instagram.

L’àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Begur i el Consell Comarcal del Baix Empordà impulsen conjuntament el taller online “Campanyes publicitàries a Instagram”. La formació dona continuïtat als cursos sobre xarxes socials duts a terme al llarg dels darrers mesos i respon a la demanda realitzada per part dels alumnes que hi van prendre part.

La formació es durà a terme els dies 20 i 22 d’abril -en horari de 10 h a 12 h-, és de caràcter gratuït i estarà impartida per Irene Ponsatí (MC Empreses). Així, amb aquest taller el consistori aposta per seguir oferint a les persones emprenedores del municipi les eines i recursos necessaris per a completar la seva formació i promocionar la seva entrada al mercat laboral.

Formalitza ja la teva inscripció

Per a participar de la formació cal inscriure’s prèviament abans del 14 d’abril. L’aforament al curs és limitat i l’admissió es farà segons l’ordre d’inscripció.

Les inscripcions s’han de formalitzar enviant un correu electrònic a empresa@baixemporda.cat, promocioeconomica@begur.cat o aolive@torroella-estartit.cat, i adjuntant el Full de Seguiment i el Full d’Assistència degudament complimentats i firmats. A totes les persones admeses se’ls hi enviarà un correu electrònic de confirmació.

Finalment, per a prendre part del taller cal tenir coneixements mitjans-avançats d’Instagram i disposar d’ordinador i de connexió a internet.


Categories: Promocio Economica