Aprèn a posar en valor la teva marca a les xarxes socials!

06 nov 2019

El curs tindrà lloc els dies 26 i 28 de novembre i per a participar-hi cal inscriure-s’hi prèviament emplenant el formulari en línia.

L’Ajuntament de Begur, l’Associació de Comerç i Turisme de Begur i la Cambra de Comerç de Palamós posen en marxa conjuntament aquest mes de novembre una nova iniciativa formativa amb l’objectiu d’oferir al teixit comercial local noves eines i recursos encaminats a potenciar la seva posició de mercat.

Es tracta d’un taller de fotografia aplicada pel comerç digital i les xarxes socials, que es durà a terme a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Begur en dues sessions, els dies 26 i 28 de novembre de 14.45 h a 16.45 h. L’activitat és gratuïta, les places són limitades i per a participar-hi cal inscriure-s’hi prèviament emplenant el formulari en línia. Per a més informació també podeu enviar un correu electrònic a les adreces promocioeconomica@begur.cat o info@cambrapalamos.org o trucar als telèfons 972 31 40 77 o 602 25 43 53.

Què és el Màrqueting de Continguts i quina és la seva importància?

El taller de fotografia aplicada pel comerç digital i les xarxes socials permetrà als seus assistents conèixer la tècnica de la fotografia de marca i de producte (exposició i llum) per a crear imatges a través dels dispositius mòbils; aprendre a crear, editar i dissenyar imatges que transmetin valor de marca; i aprofundir en el concepte de màrqueting de continguts (com crear i compartir les publicacions als canals socials de referència). Per tot plegat, es recomana assistir a les sessions amb dispositius mòbils tals com smartphones o tauletes tàctils.

Les dues sessions de treball que es duran a terme inclouen formació teòrica i pràctica de quatre hores. El temari estarà composat de les temàtiques “Què és el Màrqueting de Continguts”, “La fotografia a través de smartphone”, “Edició i disseny d’imatge corporativa i de producte”, “Apps i eines 2.0 per a editar fotos” i “Com compartir el contingut visual a les xarxes socials (Facebook i Instagram)”; i el ponent dels tallers serà David García, Community Manager, desenvolupador web i docent en matèria d’eines digitals, comunicació i màrqueting online.


Categories: Promocio Economica