Apunta’t a la sortida al Teatre Tívoli per a gaudir del musical “West Side Story”

26 nov 2019

L’activitat tindrà lloc dijous 16 de gener i les inscripcions ja es poden formalitzar presencialment a l’àrea d’Alcaldia de l’Ajuntament de Begur.

Després de l’èxit assolit Madrid, arriba a Barcelona la versió original íntegra de l’espectacle musical “West Side Story”, un dels musicals més importants i representatius del teatre universal. I l’Ajuntament de Begur convida els veïns i veïnes a gaudir-ne en directe al Teatre Tívoli de Barcelona.

Per tot plegat, el dijous 16 de gener organitza una sortida fins a la capital catalana per assistir a la representació del musical. El punt de trobada serà la sortida de Begur, al pàrquing de la Vinya, a les 17 h. Primer es durà a terme una parada a l’àrea de servei del Montseny, on s’oferirà un petit entrepà i refrigeri. I després s’enfilarà el camí cap al Teatre Tívoli (l’arribada està prevista a les 20 h). La funció començarà a les 20.30 h i tindrà una durada aproximada de dues hores (amb un entremig de 30 minuts).

L’activitat té un preu de 30€ per persona i les places són limitades. Les inscripcions per a participar-hi es poden formalitzar a l’àrea d’Alcaldia de l’Ajuntament de Begur.

Un musical reconegut arreu del món

A “West Side Story”, Arthur Laurens transporta el “Romeu i Julieta” de Shakespeare a la ciutat de Nova York, on dos joves enamorats es veuen atrapats per l’enfrontament entre dues bandes de carrer, els “Americans Jets” i els porto-riquenys “Sharks”. La seva lluita per sobreviure en un ambient d’odi, violència i prejudicis es transforma en una de les històries més emocionants, punyents, belles i rellevants del teatre musical.


Categories: Turisme