Apunta’t a la xerrada ‘Turisme 3.0: la intel·ligència artificial’

10 jun 2024

Turisme IA Donaire

La IA es pot convertir en un important motor turístic. Les inscripcions estan disponibles en aquest enllaç.

El pròxim 20 de juny de 2024 a les 10 del matí, l’Ajuntament de Begur organitza una conferència per explorar les aplicacions de la intel·ligència artificial en el sector turístic. La sessió, que tindrà lloc a la Sala de Plens de l’Ajuntament, anirà a càrrec del doctor José A. Donaire, professor de la Facultat de Turisme de la Universitat de Girona.

La conferència, titulada ‘Turisme 3.0: la intel·ligència artificial (IA)’, té com a objectiu explicar com la IA pot transformar i millorar el sector turístic. El doctor Donaire abordarà diverses pràctiques sostenibles i proposarà idees sobre com la intel·ligència artificial pot convertir-se en el nou motor del turisme. També explicarà com la integració de la IA en el sector turístic pot optimitzar les experiències dels viatgers i ajudar les empreses a oferir serveis més eficients i personalitzats als seus clients. Aquest nou enfocament, conegut com a Turisme 3.0, promou la digitalització i la sostenibilitat, tot convertint el sector en un espai multidimensional amb diferents realitats virtuals, augmentades i connectades.

Aquest esdeveniment dona continuïtat a la conferència organitzada l’any passat, el 20 d’abril de 2023, sota el títol ‘Futur del turisme a Begur: adaptació i sostenibilitat al municipi’, també impartida per José A. Donaire.

Inscripcions

Les inscripcions estan disponibles en aquest enllaç. Per a més dubtes podeu contactar amb l’Oficina de Turisme de Begur al telèfon 972 62 45 20 o enviar un correu electrònic a turisme@begur.cat.


Categories: Turisme