Apunta’t al taller creatiu “L’art de menjar peix”. T’hi esperem!

18 jul 2023

L’activitat tindrà lloc aquest divendres 21 de juliol i hi poden participar persones de totes les edats.

La Xarxa Agroalimentària del Baix Empordà Arrelem -amb el suport i la col·laboració de l’Ajuntament de Begur- organitza aquesta setmana a casa nostra una nova proposta lúdica i divulgativa al voltant del peix de roca, un dels tresors naturals i gastronòmics més preuats i singulars de la costa begurenca.

Es tracta de “L’art de menjar peix”, un taller creatiu on hi poden participar persones de totes les edats i que permetrà als assistents -petits i grans- combinar les arts escèniques amb les arts plàstiques per aprofundir en el coneixement del peix i de les seves formes. Durant aquest taller s’utilitzaran diferents tècniques com l’estampació i s’experimentarà amb les mans per a crear escates lluminoses. A més, a través d’un conte i un joc simbòlic de cuines es fomentaran les virtuts nutricionals que té el peix de casa nostra.

El taller se celebrarà aquest divendres 21 de juliol, de 17 a 20 h, a la plaça Esteve i Cruañas. L’activitat és gratuïta i no cal inscripció prèvia. Per a més informació podeu trucar al telèfon 606 54 24 44 o enviar un correu electrònic a l’adreça arrelem@baixemporda.cat.