Apunta’t als nous cursos, tallers i esports. Aquest curs 2021-2022, activem-nos!

07 set 2021

L’Ajuntament i el teixit associatiu local oferiran al llarg dels pròxims mesos un ampli ventall d’activitats.

A partir d’aquest mes de setembre Begur i Esclanyà donaran la benvinguda a la tardor oferint als veïns i veïnes un variat catàleg de tallers, cursos i esports oberts a tota la població i per a totes les edats. La programació d’activitats 2021-2022 arribarà un curs més de la mà de l’Ajuntament de Begur i de les associacions locals sota el lema “Activem-nos”, amb la col·laboració i el suport de la Diputació de Girona.

El programa d’activitats seguirà tots els protocols i mesures de seguretat establerts per la Generalitat de Catalunya per tal de prevenir el contagi i la propagació de la Covid-19. Per tot plegat, algunes de les propostes previstes podrien quedar anul·lades o veure’s afectades si les restriccions per la pandèmia així ho determinen.

Tots els cursos, tallers i esports que s’oferiran a Begur i a Esclanyà els podeu consultar íntegrament a través del següent enllaç. En aquest sentit, l’Ajuntament fa una crida als veïns i veïnes a prendre part de les diferents propostes i agraeix a les entitats del municipi la seva implicació i col·laboració un cop més en la definició d’aquest programa.