Aquest 25N ens sumem al Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència Envers les Dones

25 nov 2021

A les 12 h s’ha llegit un manifest institucional davant de l’Ajuntament de Begur.

L’Ajuntament de Begur se suma aquest 25 de novembre a la commemoració del Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència Envers les Dones, amb l’objectiu de seguir fent pública la seva objecció frontal a qualsevol expressió de violència vers les dones, la seva voluntat de donar visibilitat a aquestes problemàtiques i transformar aquesta realitat, i el seu ple compromís i convenciment en treballar des de les institucions per a prevenir i erradicar qualsevol pràctica i dinàmica de violència que atempti contra els drets i la dignitat de les persones.

La Regidoria de la Dona ha previst enguany per a la jornada una concentració popular oberta a tots els veïns i veïnes i entitats del municipi. Ha estat aquest dijous dia 25, a les 12 h, davant de l’Ajuntament. Durant l’acte s’ha llegit un manifest institucional; i a més, també s’ha col·locat una pancarta a Begur i a Esclanyà en commemoració d’aquesta diada.

Finalment, la Fundació Esportiva Begur també s’ha sumat al Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència Envers les Dones amb la lectura d’un manifest.

 


Categories: Dona