Aquest cap de setmana Begur acull la segona jornada del Cros Escolar Comarcal del Baix Empordà 2022-2023

10 nov 2022

A la cita hi prendran part una cinquantena de begurencs i begurenques.

Aquest mes de novembre Begur acollirà la segona jornada del Cros Escolar Comarcal 2022-2023; un circuit atlètic per a infants organitzat pel Consell Esportiu del Baix Empordà en col·laboració amb l’Ajuntament de Begur i la Fundació Esportiva Begur.

La jornada tindrà lloc el dissabte 12 de novembre al Camp Municipal de Futbol i a la pineda annexa i a la cita hi prendran part infants en les categories juvenil, cadet, infantil, aleví, benjamí, prebenjamí i escoleta. En el cas de Begur, a més, al cros hi participaran un total de 48 joves i infants begurencs en les diferents categories.

Els tres primers classificats masculins i femenins de cada categoria rebran una medalla; i a tots els participants se’ls entregarà un obsequi. Per a més informació podeu consultar el programa de la jornada o enviar un correu electrònic a l’adreça esports@baixemporda.cat.

Des de l’Ajuntament de Begur s’emmarca aquesta nova edició del Cros Escolar en l’objectiu de seguir promovent entre els veïns i veïnes, i en especial entre els nens i nenes, els beneficis de la pràctica esportiva i de l’exercici físic, així com dels valors associats a l’esport. A més, el Cros Escolar Comarcal també és una de les activitats incloses en el Passaport Edunauta.

 


Categories: Esports