Aquest cap de setmana coneixerem els guanyadors dels premis literaris i concursos del 2021

13 abr 2021

Dissabte 17 d’abril es lliuraran els guardons del 36è Premi de Narrativa Curta Vila de Begur i del Premi Infantil de Contes.

El Casino Cultural acollirà aquest cap de setmana el lliurament dels premis literaris de Begur del 2021. L’acte tindrà lloc el dissabte 17 d’abril a les 12 del migdia i hi prendran part l’alcaldessa Maite Selva; la regidora de Cultura, Gemma Coll; i Rosa Vilà, directora de la Biblioteca Salvador Raurich.

Durant la gala s’entregaran els guardons de la 36a edició del Premi Vila de Begur de Narrativa Curta -convocat per la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament- i els guardons del Premi Infantil de Contes -impulsat per la Biblioteca Salvador Raurich amb la participació dels centres educatius de Begur i Esclanyà-.

En aquest sentit, cal recordar que el Ple de l’Ajuntament -a petició de la Regidoria de Cultura- ha aprovat recentment que a partir de la pròxima edició el Premi Vila de Begur de Narrativa Curta quedi rebatejat com a Premi de Narrativa Curta Teresa Juvé-Begur; en homenatge a la pedagoga, actual degana dels escriptors catalans i veïna d’Esclanyà, Teresa Juvé.

A l’acte hi seran presents tots els guanyadors i familiars d’ambdós certàmens i en tot moment caldrà complir les normes de seguretat i restriccions vigents per a evitar el contagi i propagació de la Covid-19.


Categories: ConcursosCultura