Aquest cap de setmana el Carter Reial recollirà les cartes dels infants per a Ses Majestats

31 des 2020

Els nens i nenes que facin entrega de la seva carta rebran una bossa amb elements per a poder fer el fanalet.

Ses Majestats els Reis Mags d’Orient ja han iniciat la seva marxa per arribar a Begur i a Esclanyà el pròxim 5 de gener. Mentrestant, abans de la seva arribada a casa nostra, aquest cap de setmana el Carter Reial vindrà a la vila per a recollir les cartes que els infants volen adreçar a Melcior, Gaspar i Baltasar.

La recollida de les cartes es durà a terme dissabte 2 de gener, de 17 a 20 h, al pati de la Biblioteca; i el diumenge 3 de gener, de 17 a 19 h, també al pati de la Biblioteca Municipal. A més, els nens i nenes que facin entrega de la seva carta rebran una bossa amb elements per a poder fer el fanalet.

Aquelles persones que hi assisteixin hauran de complir totes les mesures de seguretat i protocols vigents; entre elles, ús obligatori de la mascareta i respectar en tot moment la distància.

L’Ajuntament fa una crida als infants i famílies a participar de l’activitat i a fer arribar els seus desigs als Reis Mags; i recorda que tota la programació nadalenca a Begur i Esclanyà es pot consultar íntegrament a través del següent enllaç.


Categories: Cultura