Aquest cap de setmana no et perdis la primera edició de la Caminada del Peix de Roca de Begur

16 mai 2022

L’activitat està organitzada pel Club Excursionista Els Perduts de Begur i l’Àrea de Promoció Econòmica i Turisme de l’Ajuntament i és una de les grans novetats de la 23a Campanya Gastronòmica del Peix de Roca de Begur.

Aquest diumenge 22 de maig podrem gaudir al municipi d’una de les grans novetats que presenta enguany la 23a Campanya Gastronòmica del Peix de Roca de Begur. I és que de la mà del Club Excursionista Els Perduts de Begur i de l’Àrea de Promoció Econòmica i Turisme de l’Ajuntament aquest cap de setmana s’organitzarà la primera edició de la Caminada del Peix de Roca de Begur.

Es tracta d’una sortida per l’entorn natural del municipi, per la seva costa i cales, i que també comptarà amb l’acompanyament d’un pescador begurenc que oferirà a tots els assistents una petita xerrada sobre el peix de roca i Begur. A més, tots els participants també tindran un obsequi-detall per part de l’organització.

L’activitat és gratuïta -no cal inscripció prèvia- i el punt de partida serà a les 08 h a la plaça de la Vila. Des d’aquí es durà a terme una ruta -els detalls de la qual podeu consultar en aquest enllaç– que portarà a tots i totes les caminaires per espais com Puig Son Rich, Puig Son Moles, Font de la Salut. Puig Sa Guarda, Els Italians, Semàfor, Corriol del Pirata, Mirador Sant Josep, S’Eixugador i Es Plom (esmorzar i xerrada), Sa Tuna, Aiguafreda, Sa Nau, Perduda, Camí i Punta de la Creu, S’Antiga i Camí de Ses Canteres.

La distància aproximada és de 13,6 quilòmetres i la durada d’unes 4,30 hores. La dificultat del recorregut és moderada.

Per a més informació podeu consultar el web www.perdutsbegur.cat, enviar un correu electrònic a perdutsbegur@gmail.com, o trucar als telèfons 690 383 009 i 607 849 887.