Aquest divendres Caïm Riba obrirà el Petit Festival de Begur

22 jul 2021

Per segon any el festival s’adapta a les limitacions de la pandèmia i es farà en versió reduïda. Pau Vallvé, Chano Domínguez Ensemble, Neus Mar, Tona Gafarot i Landry completen el cartell d’artistes convidats.

Aquest divendres 23 de juliol comença el Petit Festival de Begur amb la música de Caïm Riba presentant “Llunes de Plutó” (RGB Suports 2021), un disc alegre i ple de positivitat que ha estat concebut entre la gira Nararai i el confinament. Serà al pati de les Escoles Velles a partir de les 22 h.

Enguany tampoc se celebrarà el 43è Festival de Música de Begur en el seu format habitual, un dels festivals més antics de la Costa Brava, a causa de les restriccions imposades per la crisi del Covid-19. El substitueix de forma temporal el Petit Festival de Música de Begur, proposta impulsada per l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Begur i que vol completar l’oferta cultural d’estiu del municipi. El cicle comptarà amb sis actuacions, el doble d’actuacions que l’any passat, a càrrec de Pau VallvéChano Domínguez EnsembleCaïm RibaNeus MarTona Gafarot i Landry el Rumbero.

Aquesta serà una programació variada pensada per a tots els públics i amb reducció d’aforament entre el 23 de juliol i 13 d’agost al Pati de les Escoles Velles i a l’Església d’Esclanyà. Tot el públic assistent tindrà assignat un seient que es podrà adquirir segons el grup bombolla i les restriccions imposades. Tota la informació i venda d’entrades està disponible a www.festivalbegur.cat.


Categories: ConcertsCultura