Aquest divendres coneixerem el cartell de la 7a edició del Festival Internacional de Cinema de Begur Costa Brava

15 jul 2021

L’acte tindrà lloc a les 19.30 h.

Aquest 2021 tornarà a Begur una nova edició del Festival Internacional de Cinema de Begur Costa Brava, un certamen cinematogràfic que amb només set anys de vida a les seves esquenes ja ha esdevingut un esdeveniment de referència en el sector arreu del país. Enguany el festival es durà a terme a Begur del 7 al 12 d’octubre i des d’aquest mes de juliol ja en començarem a conèixer els primers detalls.

I és que aquest divendres 16 de juliol el VII Festival Internacional de Cinema de Begur Costa Brava presentarà públicament el que serà el cartell de l’edició d’enguany. Ho farà en un acte a la Galeria Son Molas de Begur, a les 19.30 h.

El Festival Internacional de Cinema de Begur Costa Brava 2021 comptarà amb el suport de l’Ajuntament de Begur i la Generalitat de Catalunya, i amb la col·laboració de Costa Brava Girona – Festivals, el Consell Comarcal del Baix Empordà, el Girona FC i l’Associació de Comerç i Turisme de Begur.

El 6è Festival Internacional de Cinema de Begur Costa Brava, un èxit de participació

La setena edició del Festival Internacional de Cinema de Begur Costa Brava arribarà aquest 2021 amb la voluntat de repetir i millorar l’èxit de participació viscut l’any 2020, quan al llarg de 12 dies més de 3.200 persones van poder gaudir del certamen i de les diferents activitats complementàries que va acollir el municipi amb totes les mesures de seguretat per a evitar el contagi i la propagació de la Covid-19.


Categories: Cinema