Aquest estiu torna el Campus de futbol i anglès!

04 mai 2021

El campus se celebrarà del 28 juny al 30 juliol i per a participar-hi cal inscriure’s prèviament enviant un correu electrònic a les adreces paulcunniffe@yahoo.co.uk o futbol7febegur@gmail.com.

Després que l’any passat quedés suspès a causa de la pandèmia de Covid-19, aquest 2021 torna a Begur el Campus de futbol i anglès. L’Ajuntament i la Fundació Esportiva Begur organitzen enguany la novena edició d’aquesta iniciativa que tindrà lloc del 28 de juny al 30 de juliol.

El campus, adreçat a futbolistes d’escoleta fins a infantils i amb horari de matí, té per objectiu ensenyar i perfeccionar els aspectes tècnics i tàctics del futbol utilitzant l’idioma anglès; però, al mateix temps, col·laborar en l’educació integral del jugador i potenciar valors com la companyonia, l’esforç i el compromís col·lectiu. Així, durant les cinc setmanes que durarà el campus hi haurà sortides setmanals a la piscina o la platja, classes d’anglès, excursions, torneigs de futbol i una acampada.

Tota la informació sobre els preus i activitats es pot consultar en aquest enllaç i per a participar al IX Campus de futbol i anglès serà imprescindible inscriure’s prèviament enviant un correu electrònic a les adreces paulcunniffe@yahoo.co.uk o futbol7febegur@gmail.com. Les places per al campus són limitades i en el moment de la inscripció es donarà prioritat als jugadors de la Fundació Esportiva Begur, als empadronats al municipi, i els qui hagin participat del campus en edicions anteriors.  

 


Categories: Esports