Aquest estiu torna el casal de l’Esplai Autèntic de Begur

19 mai 2021

Les inscripcions s’han de formalitzar fins al 31 de maig  per via telemàtica o de forma presencial al camp municipal de futbol.

Begur es prepara per tornar a viure un Casal d’Estiu diferent i adaptat al context de pandèmia, però assegurant, com sempre, moments de diversió, descans i desenvolupament personal. Dirigit a nens i nenes de P1 a 2n d’ESO, les inscripcions es poden realitzar fins al 31 de maig a través de dos canals: de forma presencial al camp municipal de futbol, de 09 a 13 h; o per via telemàtica.

Per accedir al formulari online, les persones interessades poden escanejar el Codi QR del tríptic informatiu del Casal d’Estiu, entrar en aquest enllaç o demanar-ho a través del número de telèfon 653 889 884 (Sandra Herrera) o per correu electrònic a l’adreça a esplaimunicipalbegur@gmail.com. Les places són limitades i quan s’hagi fet la inscripció les famílies rebran dies després les instruccions per dur a terme el pagament corresponent. L’11 de juny se celebrarà una reunió informativa a les 20 h al local de l’Arbreda.

El Casal d’Estiu 2021, que està previst se celebri del 23 de juny al 31 d’agost, està preparat per seguir i complir tots els protocols de seguretat per tal de preservar la salut i benestar dels infants que hi participin. L’Ajuntament fa una crida a les famílies a gaudir d’aquesta proposta estiuenca que ofereix als nens i nenes un programa atractiu carregat d’un ampli ventall d’activitats lúdiques, didàctiques i saludables.