Aquest estiu torna el Petit Festival de Begur!

18 jul 2021

Del 23 de juliol al 13 d’agost el Pati de les Escoles Velles i l’Església d’Esclanyà acolliran les actuacions de Pau Vallvé, Chano Domínguez Ensemble, Caïm Riba, Neus Mar, Tona Gafarot i Landry el Rumbero.

Aquest 2021 tampoc se celebrarà el 43è Festival de Música de Begur, un dels festivals més antics de la Costa Brava, a causa de les restriccions imposades per la crisi del Covid-19. Amb tot, el substituirà de forma temporal el Petit Festival de Música de Begur, proposta impulsada per l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament i que vol completar l’oferta cultural d’estiu del municipi. E

l cicle comptarà amb sis actuacions, el doble d’actuacions que l’any passat, a càrrec de Pau Vallvé, Chano Domínguez Ensemble, Caïm Riba, Neus Mar, Tona Gafarot i Landry el Rumbero.

Aquesta serà una programació variada pensada per a tots els públics i amb reducció d’aforament entre el 23 de juliol i 13 d’agost al Pati de les Escoles Velles i a l’Església d’Esclanyà. Tot el públic assistent tindrà assignat un seient que es podrà adquirir segons el grup bombolla i les restriccions imposades.

Tota la informació i venda d’entrades està disponible a www.festivalbegur.cat.


Categories: ConcertsCultura