Aquest estiu torna la Marxa Puja i Baixa!

14 jun 2022

L’esdeveniment se celebrarà el 26 de juny de la mà del Club Excursionista Els Perduts de Begur i les inscripcions ja es poden formalitzar.

Aquest 2022 torna la tradicional Marxa Puja i Baixa impulsada pel Club Excursionista Els Perduts de Begur; una de les cites lúdiques i esportives de referència al municipi.

Enguany, l’onzena edició d’aquesta marxa popular se celebrarà novament durant els mesos d’estiu. Ho farà el pròxim diumenge 26 de juny i les inscripcions ja estan obertes fins el dia abans de la marxa (o fins a exhaurir les places disponibles), per via telemàtica a través del web www.perdutsbegur.cat o al perfil de Facebook de l’entitat.

Les inscripcions tenen un preu de 8€ i una part de la recaptació es destinarà a la Fundació PKU per a un projecte de biosensors per a la monitorització de malalties metabòliques hereditàries impulsat per l’Hospital Sant Joan de Déu i la Universitat Autònoma de Barcelona.

L’organització ha previst un nou recorregut d’uns 14 quilòmetres i els participants podran gaudir d’indrets i miradors fantàstics i espectaculars tot resseguint les platges, cales, senders i corriols, pujant i baixant per la Costa Brava més autèntica. El circuit es podrà fer caminant o corrent, sol o en família, i és apte per a totes les edats. A més, l’organització habilitarà tres avituallaments durant el recorregut i oferirà un esmorzar i obsequi a l’arribada a Begur.

I enguany, com a gran novetat, dissabte 25 de juny s’organitzaran a la tarda curses infantils des de 0 a 12 anys pels carrers més cèntrics del poble. En aquest cas el punt de sortida serà la laça Esteve i Cruañas i hi ha quatre categories previstes:

. 19 h, aleví femení i masculí: anys 2010/11 – 1000 m.

. 19.10 h, benjamí femení i masculí: anys 2012/13 – 750 m.

. 19.20 h, prebenjamí femení i masculí: anys 2014/15 – 500 m.

. 19.30 h, escoleta femení i masculí: anys 2016/21 – 350 m.

Per a participar-hi cal realitzar les inscripcions a través de correu electrònic pujaibaixabegur@gmail.com, indicant nom i any de naixement del/la participant.

Un cap de setmana ple d’activitats

L’onzena edició de la Marxa Puja i Baixa tindrà lloc el diumenge 26 de juny. El dia abans, però, el Club Excursionista Els Perduts de Begur ja començarà a escalfar motors per a la cita i organitzarà durant el dissabte 25 de juny sessions de spinning, gimcanes, caminades , música i molt més.

Per a més informació podeu consultar el web www.perdutsbegur.cat.

 


Categories: Esports