Aquest febrer fem ruta cap a Sant Martí Vell de la mà del Club Excursionista Els Perduts de Begur

13 feb 2020

La sortida tindrà lloc diumenge 23 de febrer i per a participar-hi cal inscriure’s prèviament trucant al telèfon 610 767 830.

Després de l’experiència viscuda a Mont-ras a finals del mes de gener, el Club Excursionista Els Perduts de Begur organitza el diumenge 23 de febrer una nova sortida pel territori català. En aquesta ocasió es tracta d’una excursió per a fer la ruta del Santuari dels Àngels, Montigalar i el Balcó de les Bruixes.

El santuari dels Àngels està situat a 484 metres d’altitud, al massís de les Gavarres. Pertany al municipi de Sant Martí Vell i des d’aquests cims es veu una panoràmica extraordinària del pla de Girona, del Baix Empordà, de les illes Medes, Pirineus, el Montseny i les Guilleries.

La sortida, de dificultat mitjana, començarà a les 07.30h a l’aparcament de la Font de Baix-Segur i el desplaçament fins a Sant Martí Vell es durà a terme en vehicles particulars. Per a participar en l’activitat cal inscriure’s prèviament trucant al telèfon 610 767 830 (Joan Carles). Des de l’organització es recomana als participants dur esmorzar, beguda i vestit i calçat apropiats. Per a més informació, podeu consultar el web www.perdutsbegur.cat o enviar un correu electrònic a l’adreça perdutsbegur@gmail.com.

Durant el recorregut, d’una distància de 16,3 quilòmetres aproximadament, es farà una ruta circular pel Santuari de la Mare de Déu dels Àngels, Mas Ca n’Estivalc, Montigalar Petit, Montigalar, Balcó de les Bruixes, Pont de la Font Picant, Torrent del Rissec i Santuari dels Àngels.


Categories: Esports