Aquest mes d’abril apunta’t a les dues primeres conferències que acollirà el renovat Local Jove del Parc de l’Arbreda

07 abr 2021

Per a participar en ambdues trobades cal reservar plaça enviant un correu electrònic a l’adreça alcaldia@begur.cat.

Un cop ja han finalitzat les tasques d’arranjament i de millora que l’Ajuntament de Begur ha dut a terme al llarg dels darrers mesos per a condicionar el Local Jove del Parc de l’Arbreda, l’equipament obre de nou les seves portes aquesta primavera per a oferir als veïns i veïnes diferents propostes lúdiques i formatives.

Entre elles, destaquen dues xerrades d’actualitat i d’interès general impulsades per la Regidoria d’Educació: la conferència “Què estudiar?: (10+1) factors d’èxit per trobar feina” i la conferència “La Covid-19 i les seves conseqüències en infants, joves i adults. Recomanacions en front del dolor emocional”.

Ambdues trobades se celebraran garantint en tot moment les mesures necessàries per a evitar el contagi i la propagació de la Covid-19. Així, l’aforament en les dues xerrades estarà limitat a un màxim de 25 assistents i per a participar-hi caldrà reservar plaça prèviament.

Gemma Coll, regidora d’Educació, anima els veïns i veïnes a sumar-se a les activitats i explica que “amb la reobertura del Local Jove disposarem d’un nou espai privilegiat i amb tots els recursos necessaris per a oferir una programació cultural i formativa estable adaptada als gustos i interessos de tots els públics d’edat”.

“Què estudiar?: (10+1) factors d’èxit per trobar feina”

La conferència tindrà lloc el divendres 16 d’abril a les 20 h i està adreçada a famílies i joves de més de 16 anys. La xerrada anirà a càrrec d’Antoni Rovira i Benet, llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials i ex-gerent de l’Escola Superior de Comerç Internacional de la Universitat Pompeu Fabra.

Per a participar-hi cal enviar un correu electrònic a l’adreça alcaldia@begur.cat abans del 15 d’abril indicant el nom, cognoms i telèfon de contacte.

“La Covid-19 i les seves conseqüències en infants, joves i adults. Recomanacions en front del dolor emocional”

La xerrada se celebrarà el divendres 30 d’abril a les 19 h i anirà a càrrec de Marta Sajnovich di Leo, psicòloga clínico-sanitària especialitzada en psicotrauma.

Per a participar-hi cal enviar un correu electrònic a l’adreça alcaldia@begur.cat abans del 29 d’abril indicant el nom, cognoms i telèfon de contacte.


Categories: Ensenyament