Aquest mes de desembre torna el Nadal Esportiu i Lúdic!

01 des 2022

El Pavelló d’Esports Municipal acollirà durant el període nadalenc un programa d’activitats lúdiques i esportives per a infants des de P3 fins a sisè de primària. Les inscripcions es poden fer de l’1 al 16 de desembre en aquest enllaç.

L’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Begur organitza el mes de desembre la setzena edició del Nadal Esportiu i Lúdic, una iniciativa dirigida als nens i nenes del municipi que cursen entre P3 i sisè de primària i que té com a objectiu oferir als infants i a les seves famílies una alternativa lúdica, esportiva i formativa durant les festes nadalenques.

Enguany, el Nadal Esportiu i Lúdic es durà a terme els dies 22, 23, 27, 28, 29 i 30 de desembre i 2, 3 i 4 de gener en horari de 09 a 13 h. Els infants que hi prenguin part podran gaudir d’activitats, jocs, excursions, futbol, tallers, bicicleta, voleibol, manualitats, gimcanes, bàsquet… de la mà dels monitors de l’Esplai Autèntic de Begur i de la Fundació Esportiva Begur.

Com hi puc participar?

El Nadal Esportiu i Lúdic té un preu de 40€ per infant i per a prendre-hi part cal inscriure’s de l’1 al 16 de desembre a través del següent enllaç. Per a més informació podeu trucar al telèfon 653 889 884, enviar un correu electrònic a l’adreça esplaimunicipalbegur@gmail.com o visitar els perfils d’Instagram i Facebook de l’Esplai Autèntic de Begur.


Categories: Esports